Bijzondere trouwkaarten op maat

Wil je een extra bijzonder trouwkaartje? Geen probleem! Wij ontwerpen jullie kaartjes ook helemaal op maat. We vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden.

 

 KAARTJES OP MAAT

In onze collecties zijn verschillende kaartjes te vinden die je zelf naar wens kunt aanpassen. Maar misschien heb je wel specifieke wensen om het kaartje nog persoonlijker te maken. Dan ontwerpen we de kaartjes graag voor jullie op maat.

• Als het om kleine aanpassingen gaat, of hulp bij het plaatsen van teksten en foto's dan doen we dit kosteloos voor jullie.

• Gaat het om ontwerp aanpassingen in een kaart uit onze collectie, dan zullen we, op basis van jullie wensen, eenmalig ontwerpkosten berekenen. Dit kan al vanaf € 25,-.

• Natuurlijk is het ook mogelijk om een heel nieuw ontwerp voor jullie te maken. Dat maakt jullie trouwkaart helemaal uniek. We maken ook graag andere kaartjes, labels en stickers die passen bij jullie trouwkaart. Er is van alles mogelijk. Aan de hand van jullie wensen maken we graag een offerte voor jullie.


Stuur ons vrijblijvend een mail met jullie ideeën, dan laten wij je snel weten wat we voor je kunnen doen: info@itsagreatday.nl
 

TROUWKAARTJES MET FOLIEDRUK

Met een nieuwe techniek is het mogelijk om kaartjes digitaal te drukken en er vervolgens folie over heen te doen in verschillende kleuren, zoals goud, zilver, koper of roségoud. Zo wordt jullie trouwkaart of save the date kaart wel extra bijzonder. Heb je een leuk kaartje gezien op onze site en wil je die met folie laten bedrukken òf heb je zelf een leuk idee voor een kaartje met folie? Laat het ons weten. Stuur een mail naar: info@itsagreatday.nl
 

TROUWKAARTJE MET LASERSTANS

Met een laser kunnen we illustraties op het kaartje heel nauwkeurig uitsnijden. En dat geeft zo'n gaaf effect! We kunnen laserstansen op enkele kaartjes, dubbele kaartjes, maar ook bij drieluiken. En er zijn echt heel veel mogelijkheden voor het ontwerp. We zouden zelfs jullie eigen liefdesverhaal kunnen illustreren. Hebben jullie een leuk idee voor jullie kaartje of willen jullie dat we meedenken over het ontwerp hier van? Stuur ons dan een mail: info@itsagreatday.nl