Papiersoorten

Onze kaartjes worden gedrukt op de mooiste papiersoorten van de hoogste kwaliteit. Voor elk ontwerp hebben we papier dat het kaartje helemaal tot zijn recht laat komen. Wil je zien hoe het papier er uit ziet? Bestel dan een proefkaartje. De eerste krijg je gratis van ons, met de kortingscode GREAT01.

 

MAT

Mooi stevig uncoated papier met een natuurlijke uitstraling. Doordat het papier helemaal wit is komen de kleuren op hun best uit. Zeer geschikt voor dubbele kaarten en ansichtkaarten.

 

LINNEN

Prachtig witte papiersoort met een linnenpersing. De structuur geeft het papier een chique uitstraling, en door de hoge witheid komen de kleuren extra goed uit. Past perfect bij dubbele kaarten en de wat kleinere kaartjes, waar veel wit in wordt gebruikt. 

 

VINTAGE

Onze favoriet! Dit stevige papiersoort heeft een prachtige, gevlokte textuur met een matte uitstraling. Het papier is gebroken wit en geeft de kaartjes een vintage look. Voor kaartjes met een kraft achtergrond is het Vintage papier zeker een aanrader, omdat het net lijkt alsof er dan op echt kraftpapier is gedrukt.

 

PARELMOER

Dit speciale papier geeft de kaartjes een beetje glamour. Door het subtiele parelmoereffect zie je het glinsteren wanneer je het in het licht houdt. Zeer geschikt voor kaarten met veel wit en lichte kleuren, maar ook erg mooi voor fotokaarten en natuurlijk perfect bij onze Glitters & Goud collectie.

 

EXTRA DIK

Een zeer stevig en dik papier, dat speciaal voor onze enkele kaarten beschikbaar is. Het papier is glad en laat kleuren mooi uitkomen. Het is zeer geschikt voor de enkele fotokaarten.

 

VINTAGE EXTRA DIK

Ons favoriete papiersoort, maar dan in een extra dikke kwaliteit! Gebroken wit, met een gevlokte textuur en een vintage look. Speciaal voor onze enkele kaartjes, die met dit papier lekker stevig aanvoelen... het lijkt bijna wel karton. Door de dikte kan dit papiersoort niet gevouwen worden.