FOLIE Save the date - El Medano

17,5x11 enkel met folie

FOLIE Save the date - El Medano

Dit minimalistische Save the date kaartje is extra speciaal met folie. De illustratie van de bloemetjes wordt aan de voorzijde op de kaart gedrukt met rosegoud folie, waardoor het als een soort reliëf op het papier komt te liggen. Een prachtig effect. Wij raden aan om dit kaartje af te drukken op het Vintage Folie papier.

 

Pas zelf alle teksten naar wens aan en bestel het aantal kaartjes dat jullie nodig hebben. Dan wordt het folie automatisch in het rosegoud op het kaartje gedrukt.

 

Wil je een proefkaartje ontvangen van je kaart? Dat kan. Je kunt één gratis proefkaart bestellen, zonder het folie, met code GREAT01 Ben je al heel benieuwd hoe het kaartje er uit komt te zien mét folie? Bestel dan bij je proefkaartje nog even het product PROEFKAART FOLIE mee. Deze kost € 9.-. Dan zorgen wij er voor dat het folie op jouw proefkaart gedrukt wordt.

 

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Stuur ons even een mailtje en we helpen je graag! info@itsagreatday.nl

of zet op je verlanglijstje
  • 17,5x11 enkel met folie

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 20-04-2021
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code