FOLIE Save the date kaart - Italiaans Chic GOUD

11 x 17,5 enkel

FOLIE Save the date kaart - Italiaans Chic GOUD

Dit save the date trouwkaartje brengt je in Italiaanse sferen. Met prachtige donkergroene achtergrond en een mooi eucalyptustakje. Door de gouden letters op de voorzijde krijgt het kaartje een chique uitstraling. Ze worden er op gedrukt met goudfolie, dat als een mooie glans bovenop het papier ligt. Je kunt het echt voelen. Heel uniek dus!

 

Klik door naar 'bewerken en bestellen', pas alle teksten naar wens aan en zorg er voor dat de teksten de kleur Goudfolie (kleurcode: #CF9F24) hebben. Dan wordt het folie automatisch in het goud op je kaartje gedrukt. 

 

Wil je een proefkaartje ontvangen van je kaart? Dat kan. In je winkelmandje kun je zelf kiezen of je de kaart mét of zonder folie wilt ontvangen. Voor folie op je proefkaart geldt een toeslag van € 9,-.

 

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Stuur ons even een mailtje en we helpen je graag! info@itsagreatday.nl

of zet op je verlanglijstje
  • 11 x 17,5 enkel

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code