Kaartje gezien tijdens One Fine Wedding Day, die niet op onze site staat? • Wil je een Weddinglogo op je kaartje? STUUR ONS EEN BERICHT!
STAPEL Trouwkaart - Minimalistic Cappadocia
STAPEL Trouwkaart - Minimalistic Cappadocia
Stapelkaart Cappadocia Sfeer
Stapelkaart Cappadocia Details

STAPEL Trouwkaart - Minimalistic Cappadocia

Een stapel met trouwkaart, detailskaart en een label

Dit is echt uniek; een stapel met kaarten. Wanneer je kiest voor dit mooie ontwerp krijg je niet alleen een trouwkaart, maar ook een bijpassende detailskaart én een mooi labeltje. Samen vormen ze een prachtig pakketje. Het ontwerp is geïnspireerd op het sprookjesachtige, Unesco gebied Cappadocië in Turkije, waar elke dag meer dan honderd luchtballonnen de lucht in gaan. Plaats jullie initialen onder de luchtballon en pas alle teksten naar jullie wens aan. Perfect als jullie houden van minimalistisch design, of voor jullie destination wedding.

 

De roze lijnen in de kaartjesbewerker geven de plek aan waar de kaartjes van elkaar worden losgesneden. Deze moet dus echt in het kaartje blijven staan. Na het drukken zijn deze lijnen niet meer zichtbaar. Het formaat van de grootste kaart uit deze set is 11 x 17,5 cm.

Formaat van dit kaartje: Enkel A4 30x21 variabele stans

Geef je wensen aan in onze prijscalculator en bereken alvast wat het kaartje kost (prijzen onder voorbehoud).

Bereken alvast jouw prijs

Deze kaarten zijn het mooist op het vintage papier.

  • Bestel dit kaartje op werkdagen voor 12.00 uur en we verwerken de bestelling dezelfde dag nog!
  • Je bestelling wordt verzonden met pakketpost van PostNL. Zodra het pakket is verzonden ontvang je een track en trace code, waarmee je het pakketje kunt volgen.
  • Voor kaartjes met speciale vormen, en kaarten met folie hebben we iets meer tijd nodig voor de productie. Deze kaarten hebben een levertijd van 3 tot 4 werkdagen.
  • Proefkaarten worden verzonden als brievenbuspost.
Maak je kaartje compleet
Envelop 12 x 18 cm Oud-Hollands
Bekijk alle
Sluitsticker Cappadocia
Bekijk alle
Lipsum
sluiten