Bestel NU je kaarten met 10% KORTING met code TP102024 én maak kans op een GRATIS welkomstbord!
FOLIE Trouwkaart Typografisch Rosegoud
kaart achterzijde
FOLIE Trouwkaart Typografisch Rosegoud
kaart achterzijde

FOLIE Trouwkaart Typografisch Rosegoud

FOLIE Trouwkaart Typografisch Rosegoud
10 x 21 cm enkel met folie

Dit trouwkaartje met sierlijke letters en een hartje, wordt aan de voorzijde bedrukt met Roségoud folie, en dat maakt deze kaart extra speciaal. Het folie heeft een prachtige glans en ligt echt bovenop het papier, waardoor je het folie kunt voelen. Heel gaaf dus en een echte verrassing voor jullie gasten.

 

In dit voorbeeld wordt het kaartje gedrukt met rosegoud folie, maar je kunt ook kiezen voor goud, koper of zilver folie. Klik door naar 'bewerken en bestellen', pas alle teksten naar wens aan en geef de teksten en afbeelding(en) de gewenste foliekleur, door te klikken op een van de foliekleuren in het kleurpallet: Rosegoudfolie (kleurcode: #e5a481), Koperfolie (kleurcode: #C17923), Zilverfolie (kleurcode: #C6C6C6) of Goudfolie (kleurcode: #CF9F24). Dan wordt het folie automatisch in de juiste kleur op je kaartje gedrukt.

 

Wil je een proefkaartje ontvangen van je kaart? Dat kan. In je winkelmandje kun je zelf kiezen of je de kaart mét of zonder folie wilt ontvangen. Voor folie op je proefkaart geldt een toeslag van € 9,-.

 

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Stuur ons even een mailtje en we helpen je graag! info@itsagreatday.nl

Formaat van dit kaartje: Enkel 10x21