FOLIE Trouwkaart Typografisch Rosegoud

10 x 21 cm enkel met folie

FOLIE Trouwkaart Typografisch Rosegoud

Dit trouwkaartje met sierlijke letters en een hartje, wordt aan de voorzijde bedrukt met Roségoud folie, en dat maakt deze kaart extra speciaal. Het folie heeft een prachtige glans en ligt echt bovenop het papier, waardoor je het folie kunt voelen. Heel gaaf dus en een echte verrassing voor jullie gasten.

 

In dit voorbeeld wordt het kaartje gedrukt met rosegoud folie, maar je kunt ook kiezen voor goud, koper of zilver folie. Klik door naar 'bewerken en bestellen', pas alle teksten naar wens aan en geef de teksten en afbeelding(en) de gewenste foliekleur, door te klikken op een van de foliekleuren in het kleurpallet: Rosegoudfolie (kleurcode: #e5a481), Koperfolie (kleurcode: #C17923), Zilverfolie (kleurcode: #C6C6C6) of Goudfolie (kleurcode: #CF9F24). Dan wordt het folie automatisch in de juiste kleur op je kaartje gedrukt.

 

Wil je een proefkaartje ontvangen van je kaart? Dat kan. Je kunt één gratis proefkaart bestellen, zonder het folie, met code GREAT01
Ben je al heel benieuwd hoe het kaartje er uit komt te zien mét folie? Bestel dan bij je proefkaartje nog even het product PROEFKAART FOLIE mee. Deze kost € 9,-. Dan zorgen wij er voor dat het folie op jouw proefkaart gedrukt wordt.

 

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Stuur ons even een mailtje en we helpen je graag! info@itsagreatday.nl

of zet op je verlanglijstje
  • 10 x 21 cm enkel met folie

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 18-06-2021
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code