Bestel NU je kaarten met 10% KORTING met code TP102024 én maak kans op een GRATIS welkomstbord!
FOLIE Trouwkaart Typografisch Goud
kaart achterzijde
FOLIE Trouwkaart Typografisch Goud
kaart achterzijde

FOLIE Trouwkaart Typografisch Goud

FOLIE Trouwkaart Typografisch Goud
10 x 21 cm enkel met folie

Dit kaartje heeft niks meer nodig dan deze sierlijke en toch stoere letters, en een klein hartje. Deze worden gedrukt met ons prachtige folie, dat echt als reliëf boven op het kaartje komt te liggen. Je kunt het folie echt voelen. Zo gaaf!

 

In dit voorbeeld wordt het kaartje gedrukt met goudfolie, maar je kunt ook kiezen voor koper of zilver folie. Klik door naar 'bewerken en bestellen', pas alle teksten naar wens aan en geef de teksten en afbeelding(en) de gewenste foliekleur, door te klikken op een van de foliekleuren in het kleurpallet: Koperfolie (kleurcode: #C17923), Zilverfolie (kleurcode: #C6C6C6) of Goudfolie (kleurcode: #CF9F24). Dan wordt het folie automatisch in de juiste kleur op je kaartje gedrukt.

 

Wil je een proefkaartje ontvangen van je kaart? Dat kan. In je winkelmandje kun je zelf kiezen of je de kaart mét of zonder folie wilt ontvangen. Voor folie op je proefkaart geldt een toeslag van € 9,-.

 

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Stuur ons even een mailtje en we helpen je graag! info@itsagreatday.nl

Formaat van dit kaartje: Enkel 10x21