VARIANTEN OP DIT DESIGN

FOLIE Trouwkaart - Modern Twenties 1

11 x 17,5 enkel

FOLIE Trouwkaart - Modern Twenties 1

Deze mooie trouwkaart heeft de sfeer en rijkdom van de roaring twenties, de jaren twintig van de vorige eeuw, maar dan in een modern jasje. En extra bijzonder is dat de letters, art deco elementen en het goud van de veer, met echt goudfolie op het kaartje worden gedrukt. Het folie ligt als een soort relief op de kaart en komt heel mooi naar voren tegen de diepblauwe achtergrond. Past ook perfect bij een Great Gatsby wedding.
De kleuren komen extra mooi uit op vintage of fine art papier.

 

Klik door naar 'bewerken en bestellen', pas alle teksten naar wens aan en zorg er voor dat de teksten en illustraties de kleur Goudfolie (kleurcode: #CF9F24) hebben. Dan wordt het folie automatisch in het goud op je kaartje gedrukt. 

 

Wil je een proefkaartje ontvangen van je kaart? Dat kan. In je winkelmandje kun je zelf kiezen of je de proefkaart mét of zonder folie wilt ontvangen.

 

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Stuur ons even een mailtje en we helpen je graag! info@itsagreatday.nl

of zet op je verlanglijstje
  • 11 x 17,5 enkel

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code