Kaartje gezien tijdens One Fine Wedding Day, die niet op onze site staat? • Wil je een Weddinglogo op je kaartje? STUUR ONS EEN BERICHT!
FOLIE Trouwkaart Hartje
kaart binnenzijde links kaart binnenzijde rechts
kaart achterzijde
FOLIE Trouwkaart Hartje
kaart binnenzijde links kaart binnenzijde rechts
kaart achterzijde

FOLIE Trouwkaart Hartje

FOLIE Trouwkaart Hartje
13 x 13 dubbel met folie

Less is more! En zeker bij dit trouwkaartje, waar de letters en het hartje op de voorzijde van de kaart met ons prachtige folie worden gedrukt. Het folie ligt echt als reliëf boven op het kaartje, je kunt het zo voelen. Gaaf hè!

 

In dit voorbeeld wordt het kaartje gedrukt met goudfolie, maar je kunt ook kiezen voor koper of zilver folie. Klik door naar 'bewerken en bestellen', pas alle teksten naar wens aan en geef de teksten en afbeelding(en) de gewenste foliekleur, door te klikken op een van de foliekleuren in het kleurpallet: Koperfolie (kleurcode: #C17923), Zilverfolie (kleurcode: #C6C6C6) of Goudfolie (kleurcode: #CF9F24). Dan wordt het folie automatisch in de juiste kleur op je kaartje gedrukt.

 

Wil je een proefkaartje ontvangen van je kaart? Dat kan. In je winkelmandje kun je zelf kiezen of je de kaart mét of zonder folie wilt ontvangen. Voor folie op je proefkaart geldt een toeslag van € 9,-.

 

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Stuur ons even een mailtje en we helpen je graag! info@itsagreatday.nl

Formaat van dit kaartje: Dubbel 13x13