VARIANTEN OP DIT DESIGN

FOLIE Trouwkaart - Disney Inspired Goud Castle

11 x 17,5 enkel

FOLIE Trouwkaart - Disney Inspired Goud Castle

Dit trouwkaartje uit onze Disney Inspired collectie is voor de echte Disneyfans. En dit kaartje wordt nog magischer doordat de voorzijde, met het kasteel, bedrukt wordt met goudfolie. Dit folie heeft een hele mooie glans en ligt bovenop het papier, zodat je het echt kunt voelen. Het lijkt wel een sprookje ;-) Hebben jullie een fairytale wedding of trouwen jullie in Disneyland? Dan is deze trouwkaart echt iets voor jullie!

 

Klik door naar 'bewerken en bestellen', pas alle teksten naar wens aan en zorg er voor dat de teksten de kleur Goudfolie (kleurcode: #CF9F24) hebben. Dan wordt het folie automatisch in het goud op je kaartje gedrukt. 

 

Wil je een proefkaartje ontvangen van je kaart? Dat kan. In je winkelmandje kun je zelf kiezen of je de kaart mét of zonder folie wilt ontvangen. Voor folie op je proefkaart geldt een toeslag van € 9,-.

 

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Stuur ons even een mailtje en we helpen je graag! info@itsagreatday.nl

of zet op je verlanglijstje
  • 11 x 17,5 enkel

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code