Kaartje gezien tijdens One Fine Wedding Day, die niet op onze site staat? • Wil je een Weddinglogo op je kaartje? STUUR ONS EEN BERICHT!
FOLIE Save the date - Night Blue
kaart achterzijde
FOLIE Save the date - Night Blue
kaart achterzijde

FOLIE Save the date - Night Blue

FOLIE Save the date - Night Blue
21 x 10 enkel

Save the date met dit mooie foliekaartje. De diepblauwe achtergrond komt het mooiste uit op het fine art of vintage papier. De gouden letters en confetti worden er met ons prachtige folie opgedrukt, dat als reliëf boven op het kaartje komt te liggen. Je kunt het folie echt voelen. Zo tof!

 

In dit voorbeeld wordt het kaartje gedrukt met goudfolie, maar je kunt ook kiezen voor koper of zilver folie. Klik door naar 'bewerken en bestellen', pas alle teksten naar wens aan en geef de teksten en afbeelding(en) de gewenste foliekleur, door te klikken op een van de foliekleuren in het kleurpallet: Koperfolie (kleurcode: #C17923), Zilverfolie (kleurcode: #C6C6C6) of Goudfolie (kleurcode: #CF9F24). Dan wordt het folie automatisch in de juiste kleur op je kaartje gedrukt.

 

Wil je een proefkaartje ontvangen van je kaart? Dat kan. In je winkelmandje kun je zelf kiezen of je de proefkaart mét of zonder folie wilt ontvangen.

 

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Stuur ons even een mailtje en we helpen je graag! info@itsagreatday.nl

Formaat van dit kaartje: Enkel 21x10
Varianten op dit design