Free Printable voor Sinterklaas

21 November 2017 / Anouk


WELKOM SINT EN PIET

Wat heerlijk, de Sint en zijn Pieten zijn weer in ons land. Worden jullie er ook altijd zo blij van? Wij wel! Al die enthousiaste kinderen, vrolijke sinterklaasliedjes, schoentje zetten, en natuurlijk heel veel pepernoten en chocolade. Maar waar wij altijd extra blij van worden is dat we ons huis weer kunnen versieren met de mooiste Sinterklaas decoratie. Daarom hebben we een mooie zwart-wit poster gemaakt, waarmee je Sint en Piet kunt verwelkomen. En omdat de meeste kinderen (en ook volwassenen) niet kunnen wachten tot het Pakjesavond is hebben we ook een leuke aftelkalender gemaakt. Daarmee streep je de dagen af tot 5 december, en wordt het wachten nét iets leuker.

 

Free printable

De posters hebben een handig A4 formaat en je hangt ze makkelijk aan de muur of voor het raam. Leuk toch? Je kunt de Sinterklaas posters nu in onze webshop bestellen voor de actieprijs van € 12,95 (normaal € 14,95): itsagreatday.nl/more-great-days/sinterklaas

 

Liever zelf printen? Dat kan ook! We hebben een gratis download van de posters voor je gemaakt, zodat je deze leuke Sint decoratie meteen in huis hebt.

Download hier de Poster Welkom Sint en Piet

Download hier de Pakjesavond Aftelkalender

 

En... laat het heerlijk avondje maar komen!

 

ONDERWERPEN: posters, sinterklaas

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.