VARIANTEN OP DIT DESIGN

FOLIE Trouwkaart - Disney Inspired Belle Goud

11 x 17,5 enkel

FOLIE Trouwkaart - Disney Inspired Belle Goud

Betover jullie gasten met dit prachtige Belle en het beest kaartje uit de Disney Inspired collectie. Met een geïllustreerde roos onder een goud glazen stolp en sierlijke letters. En extra bijzonder is dat het goud op de voorzijde wordt gedrukt met goudfolie. Dit folie heeft een hele mooie glinstering en ligt voelbaar bovenop het papier. Echt sprookjesachtig dus. Hebben jullie een fairytale wedding of trouwen jullie in Disneyland? Be our guest!

 

Klik door naar 'bewerken en bestellen', pas alle teksten naar wens aan en zorg er voor dat de teksten en de illustratie de kleur Goudfolie (kleurcode: #CF9F24) hebben. Dan wordt het folie automatisch in het goud op je kaartje gedrukt. 

 

Wil je een proefkaartje ontvangen van je kaart? Dat kan. In je winkelmandje kun je zelf kiezen of je de kaart mét of zonder folie wilt ontvangen. Voor folie op je proefkaart geldt een toeslag van € 9,-.

 

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Stuur ons even een mailtje en we helpen je graag! info@itsagreatday.nl

of zet op je verlanglijstje
  • 11 x 17,5 enkel

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code